Sjusovare

Godmorgon på er!

Idag vaknade jag av mig själv kl 07.00 och kunde inte somna om. Så då smög jag ner, satte på en kanna med te och tog fram min favorityogourt ur kylen. Vissa dagar känns en kopp med English breakfast tee lite mer lockande än kaffe på något vis. Jag trodde att Filip skulle vakna strax efter mig, men han sover faktiskt fortfarande och nu är klockan snart halv nio. Tänk om han faktiskt har börjat sova längre på dagarna nu? Vad skönt det skulle vara om man alltid kunde få sånna här sovmorgnar. Härligt!

Hallen står förresten helt klar nu, så jag ska se om jag får tagit några bilder sen och visa er hur det blev. Vi är faktiskt väldigt nöjda över resultatet och det känns så skönt att äntligen fått lite mer förvaringsplats till alla våra onödiga och tråkiga saker som vi inte har lust att visa fram, så som dammsugare och alla accessoarer som förgyllde vårt golv tidigare. 🙂

4 reaktioner på “Sjusovare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *