Långkok

Den senaste tiden har jag varit väldigt sugen på pasta och alla pastarätter som möjligen går att göra. Jag älskar krämiga såser med diverse tillbehör, men någonting som slår allt är Pasta Bolognese som står och kokar länge, länge.

Idag hade jag i lök, vitlök, köttfärs, morot, tomat köttbuljong, selleri, basilika, oregano, salt och peppar. Jag fräste först löken och köttfärsen innan jag la i resten av ingredienserna i grytan och lät det puttra i nästan 3 timmar innan min man kom hem och det var dags att äta. Självklart serverar jag alltid mina pastarätter med färskpasta och lite riven parmesan på toppen. Mums!

Just köttfärssås är så kul eftersom man kan ha så mycket olika ingredienser i och variera att ha med eller utan grädde. Blir nästan alltid lika gott oavsett hur man gör. 😉

Nu ska jag slänga mig på soffan jämte min man och son. Hoppas ni har en fin kväll allihopa!

9 reaktioner på “Långkok”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *