Frasvåfflor

Hej på er!

Vädret blev inte riktigt som väntat, men trots att vi såg att det snöade och blåste ute så ville vi ta oss ut på en promenad. Däremot skippade vi den varma chokladen och tur var väl det för vi var mer eller mindre bara ute och vände.

Det var verkligen bitande iskallt, det gjorde nästan ont i kinderna och ögonen bara rann. Så min mysiga promenad som jag hade föreställt mig blev inte riktigt så som jag tänkt mig. Väl inne igen så gav vi Filip lite lunch och la han i sin säng för att sova middag och så fort han somnat så började jag grädda lite goa frasvåfflor som jag hade förberett innan vi gick ut på promenad.

Nackdelen när jag gör våfflor är att dom är frasiga rätt när dom kommer från våffeljärnet, men sen lägger jag dom i ugnen för att dom ska hålla värmen och när jag tar ut dom därifrån så är dom inte alls särskilt frasiga längre, utan snarare lite gummiaktiga. Jag vet att det bästa är att äta dom direkt när dom är gräddade, men då kan jag liksom inte njuta av våfflan, när jag vet att jag måste stressa upp och laga nya. Någon som har ett tips hur man behåller fraset tills alla är klara? 😉

Jag tar alltid grädde och sylt på och sen skär jag dom i små hjärtan och äter med händerna. Mumsfillibabba!

Filip sover fortfarande så vi tänkte ta tag i lite vanliga, tråkiga sysselsättningar som att vika tvätt, dammsuga, damma och sånt som man tyvärr måste göra ibland. Men det är så skönt när det är gjort och man känner sig alltid lika duktig efteråt! 😉

10 reaktioner på “Frasvåfflor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *