Söndag i Oslo

Godmorgon!

Dom senaste dagarna har det varit så konstigt väder här ute. Snön har gått upp till knävecken, och det har varit vitt vart du än ser, men samtidigt tittar solen fram bakom dom tjocka molnen och ger ett riktigt milt och skönt väder. Det är fortfarande tidigt att säga det, men jag tror faktiskt att det kommer bli ungefär samma underbara vinterväder idag, så efter frukost och när solen gått upp så ska jag ta med mina pojkar ut på en långpromenad. Men först ska jag packa väskan med varm choklad och lite fika som vi kan sätta oss och mumsa i oss när vi gått en bit på vägen.

Som ni vet så är Söndag min favoritdag för då går det inte att göra någonting här i Oslo. Alla butiker har stängt och man är liksom tvungen att använda sig av sitt hem eller naturen för att hitta på roliga saker. På sommaren brukar man alltid gå ut och umgås i parker eller vid havet, eller nu när vi har pool så har många sommardagar spenderats i den. På hösten och våren brukar man gå långa, mysiga promenader och på vintern så är söndagarna en typisk dag man ”står på ski” på (åker långskidor). Nu är det vinter och eftersom varken jag eller min man är några proffs på att stå på ski så har vi lite svårt att ta med Filip på det. Så därför blir det en långpromenad med picknick istället. Supermysigt och inte minst fridfullt!

9 reaktioner på “Söndag i Oslo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *