Shopping i Oslo

Heej!

Idag hade jag ingen lust alls att sitta hemma och bara tänka på hur trött jag är hela dagen. Så jag packade väskan, satte på Filip kläder och tog med mig stora plånboken och åkte till Oslo city för att shoppa lite grann.

 

Oups, såg nu att jag hade lite halvt öppen gylf, men jag bjuder på det! 😉

Jag hittade ett och annat på stan och köpte någonting i nästan varenda butik jag var inne i. Ibland blir det så när jag har tråkigt eller en dålig dag, då blir man alltid lite extra uppmuntrad av att dra kortet och få hem lite nya ting. Så nu ska jag dyka ner i mina påsar och se vad det egentligen är jag har köpt!

Det känns som att jag har fått gjort hur mycket som helst idag och klockan är bara strax efter lunchtid. Helt otroligt vad mycket man kan få gjort när man går upp tidigt på morgonen. Jag la precis Filip för att sova middag och nu sitter jag och letar efter recept. Jag tänkte att jag skulle försöka mig på att laga en asiatisk wook till middag nämligen. Jag köpte massa goda ingredienser på stan och hoppas verkligen att jag kan få till den goda asiatiska smaken. To be continued.. Hihi 😉

3 reaktioner på “Shopping i Oslo”

 • jennie skriver:

  Ååh shopping som är så roligt :D..

 • Amanda skriver:

  Hur går det till? Jag menar, du är ju hemma, men får du mammaledig-peng men även pengar från din man eller hur gör ni? Vad jag har förstått så kommer du inte börja jobba på ett tag och man kan väl inte ta ut mammapeng hur länge som helst? Speciellt inte om barnet ska börja på förskola också? Bara nyfiken 🙂

  • oslofru skriver:

   Hej Amanda! Det stämmer, jag går hemma och får inte längre föräldrapengar, dom stoppade för länge sen. Men jag och min man har gemensam ekonomi och delar på allt han tjänar och det fungerar väldigt fint för oss. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *