Dom passade perfekt

Godmorgon på er!

I natt fick vi äntligen sova igen! Det har varit några jobbiga nätter, men nu sov Filip äntligen hela natten ända till kl 05.30 och då lyfte M över honom i våran säng och så sov vi där tillsammans till klockan 8. Supermysigt om ni frågar mig för han brukar aldrig vilja sova i våran säng, men plötsligt händer det! 😉

Igår provade min underbart söta lilla plutt sina skor och han tyckte att det var jättekul att gå runt med dom. Först så vaggade han lite fram och tillbaka och var lite osäker, trillade lite då och då och hade svårt att ställa sig upp. Men efter ett tag fick han in hur han skulle gå och då gick det undan vill jag lova! Skorna passade som tur var alldeles perfekt, kanske på gränsen till liiiite stora, me det gör ingenting för då har han att växa i.

Min lilla älskling, han är nästan ännu sötare än vanligt i favorittröjan som hans gammelfarmor har stickat till honom. Det finns inga presenter i världen som är så fina och omtyckta som dom någon har gjort. Visst blir man extra glad när man vet att det ligger kärlek och omtanke bakom.

Idag är det väldigt dimmigt ute och inget väder vi har lust att gå ut i nu på morgonen i alla fall. Hoppas att det blir bättre under dagen, men tills dess ska vi äta frukost, jag ska dricka mitt te och sen ska vi busa och mysa en massa!

Förresten, anledningen till varför jag dricker te nu är för att jag är en riktig kaffeälskare i vanliga fall och jag hade faktiskt tänkt att jag kunde dricka en kopp om dagen under graviditeten också, men det går helt enkelt inte. Jag mår så illa av kaffelukten att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så nu har jag lyckats utveckla ett nytt sug och det är efter te. Jag kan inte göra någonting annat på dagen innan jag har fått sitta och smutta på mitt goda te med honung och mjölk i. Tokigt hur gravidhjärnan fungerar eller hur! 😉

3 reaktioner på “Dom passade perfekt”

  • Julia Andersson skriver:

    Stort grattis till eran graviditet! Så himla roligt att få följa dig härifrån Sverige och lilla Kinna och se hur det går för dig!
    Jag längtar ihjäl mig till vi ska ha barn, men först återstår 2 år på min förskollärar utbildning 🙂 Men sen så!!! 😀

  • maris skriver:

    Så söt han är. Jag har faktiskt hör att skor ska vara ca 1-1,5 cm längre än själva foten när de börjar använda skorna, så de passar säkert utmärkt nu. Kängor och stövlar kan vara upp till 2 cm större. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *