Vädret i Oslo

Jaaa, det blev sol idag igen! Så härligt! Dimman försvann redan vid niotiden imorses och solen började titta fram. Himmelen blev klarblå och solen strålade starkare än på länge, så jag och tog med mig Filip ut på en härlig promenad och strosade omkring i lite över en timma. Jag ville inte gå hem igen och skulle helst vara ute hela dagen om jag inte hade blivit så jädrans hungrig och var tvungen att gå hem och göra lite goa rostade mackor som jag gick och suktade efter hela promenaden. 😉

Jag blir på så otroligt bra humör när det är fint väder. Det är lite speciellt, men det blir extra tydligt på slutet av vintern när det ofta är grått, kallt och trist. Nu har jag i och för sig varit gravid dom senaste veckorna och det kan ju ha påverkat min vardag och mina extrema hormonsvängningar. Stackars min fina man som har fått stå ut med mig den senaste tiden, det kan inte vara lätt att vara mannen i ett förhållande när man väntar barn. Jag är så känslig, lättirriterad och bitter emellanåt. Ingenting får gå emot mig för då exploderar jag.. Nu börjar mitt humör stabilisera sig en aning, men det har inte varit lätt vill jag lova. Usch för graviditetshormoner och humörsvängningar säger jag bara! Men i alla fall, så fort solen tittar fram så blir jag så lycklig och allt illamående och deppiga miner försvinner och jag blir som en ny superglad människa som ingen kan få att må dåligt! Tokigt att solen kan få mig att må såhär, hehe, det måste vara lilla bebisen i magen som spelar mig ett spratt! 😉

Nu ska jag baka semlor! Jag har varit sugen på det jättelänge och nu ska jag banne mig ta tag i denna bakutmaningen. Jag vet att det kommer ta tid, men idag är jag på sånt sprudlande bra humör och har lust att lägga ner lite tid på att få några nygräddade, smaskiga semlor att bjuda min man på när han kommer hem från jobbet. Önska mig lycka till så ska jag visa er resultatet lite senare! 😉

4 reaktioner på “Vädret i Oslo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *