Ljusare

Godmorgon!

Klockan är bara åtta på morgonen och det är redan ljust ute! Vad underbart, äntligen går vi mot betydligt ljusare tider. Jag sitter och glädjs åt att min man äntligen fick tummen ur och skruvade upp barnsäkringen i köket, så nu står Filip och försöker dra i lådorna och ser väldigt frågande på mig när dom inte går att dra ut. Det känns väldigt skönt att slippa springa efter honom och lägga tillbaka allt som han står och slänger ut. Det blir ett evigt evighetsjobb att inte ha barnsäkrade lådor. Men nu så! No more spring 😉 hehe.

Idag är det fredag hörreni! Fantastiskt skönt med helg eller hur? Vi har precis vaknat och jag är nästan fortfarande mätt efter alla semlor som jag lyckades trycka i mig igårkväll.. Dom ligger fortfarande som en sten i magen och har inte lust att lämna plats för någon frukost än på ett tag. Så jag ska njuta av mitt te och sen ska vi gå ner till posten och hämta ut paket och sen handla lite inför helgen. Som jag berättat tidigare så har mitt sug efter mat blivit speciellt efter att jag blev gravid. Det har gått över till ett konstigt sug efter pasta, pizza, toast och mackor. Så idag lyckades jag övertala min man att gå med på att äta toast till middag istället för vad som egentligen var planerat, vilket var torsk, spinat och potatismos. Tyvärr klarar jag inte fisk alls och mår illa av bara tanken. Väldigt speciellt… Hoppas att jag ändrar på mig för annars lär jag nog öka i vikt rätt så fort och inte på något bra sett eftersom det jag är sugen på inte är särskilt nyttigt.

Hoppas ni alla får en strålande fin start på helgen! Massor med kramar till er allihopa <3 

3 reaktioner på “Ljusare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *