Starkare kärlek finns inte

Det finns inga ord som kan beskriva hur stark min kärlek är till dig…

Jag är så lycklig, förtrollad, tacksam, stolt, glad, förälskad, nöjd, förtjust, jaa, allt som har med kärlek och göra känner jag för mitt mirakel. Dagligen så känner jag ett sånt oerhört lyckorus av att bara få vara i närheten av min son. Min kärlek sprudlar över för honom och många gånger kommer jag på mig själv fälla en och annan tår av lycka.

Det finns ingenting bättre i världen än att få vara mamma och nu dröjer det inte länge tills Filip får ett litet syskon. Hur ska det gå egentligen? Min kärlek kokar över i mängder redan för det lilla liv jag har. Kommer jag känna lika stark kärlek till bebis nr 2? Ojojoj, vilket liv jag lever, nyp mig, drömmer jag? I så fall vill jag aldrig någonsin vakna upp. <3

 

 

10 reaktioner på “Starkare kärlek finns inte”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *