Sov som en prinsessa

Godmorgon!

Vilken dag! Det är äntligen lördag och helg på riktigt. Dock blev denna morgonen inte riktigt som den brukar på helgen då jag och min man får vakna upp jämte varandra, ligga och kramas och pussas med vår lilla prins, utvilade och glada för att starta dagen tillsammans. Nej, inte idag för Filip ville upp och hoppa redan klockan 03.30! M satt uppe och försökte få honom att somna om, men ingenting hjälpte så då gick han ner med honom, tände en brasa och tillslut så lyckades dom somna om i några timmar på fårskinnet framför den varma brasan.

Själv låg jag och sussade som en liten prinsessa i min säng och vaknade ensam, förvånande över var min man var. Men väl nere så fann jag mina älskade pojkar, vilken syn! 🙂

Idag ska vi göra oss i ordning och åka in till stan för att träffa våra kära vänner Gustav, Erika och deras fina dotter Nicole. Vi ska äta lunch hos dom först och sen gå till leklandet med barnen. Det ska bli så kul att se om dom tycker det är kul på ett lekland eller inte.

Nu ska jag göra i ordning en liten frukost och sen är det nästan dags att åka, jisses vad tiden rusar förbi när man har roligt! 😉

Puss och kram på er

6 reaktioner på “Sov som en prinsessa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *