Friluftsliv

Idag har vi haft en helt fantastisk dag ute i naturen. Vi packade med oss varm choklad och lite korv med bröd, satte på oss mängder med kläder och gick ut i skogen.

Efter en stunds promenerande i hög snö så hittade vi en mysig liten plats där vi bestämde oss för att tända en eld.

Min man är så duktig och tänker alltid på allt, speciellt när det kommer till sånna här natursaker. Själv hänger jag mest med och förlitar mig på att M ska fixa allt.

Filip blev lite grinig så fort vi satte oss ner.. Vi förstod inte riktigt vad det var, men insåg rätt så snabbt att han var trött och efter bara några minuter så somnade han i mitt knä.

Medan Filip sov så började vi att grilla lite korv över den öppna elden. Jag hade klätt mig väldigt varmt och bra, Filip också, men min man däremot som alltid är så himla väl förberedd satt och huttrade lite lätt och värmde sig på elden.

Det lukta så gott, smakade så gott och var så himla mysigt! Jag älskar att göra sånt här på dagarna. Det finns ingenting bättre än att vara ute i naturen och umgås med sin familj.

Sen är det svårt att slå grillad korv till lunch, eller hur? 😉

Vi kom in för några timmar sen och min man sprang raka vägen upp i duschen för att värma sig och jag och Filip sprang efter. Nu ska vi bara mysa här hemma och om en liten stund så ska min man börja förbereda middagen för ikväll. Det blir ju lite extra speciellt idag eftersom det är Mors dag. Mys på högsta nivå med andra ord och massor med uppmärksamhet på mig från mina snälla pojkar. Så nu ska jag fortsätta njuta av min dag! 🙂

13 reaktioner på “Friluftsliv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *