Mors dag Norge

Godmorgon!

Imorses vaknade jag till av att min man åter igen inte låg vid sidan av mig i sängen.. Jag blev lite förvånad för jag hade inte hört att Filip vaknat, men efter bara någon minut så hörde jag att det tassade i trappan och in kom mina fina pojkar med en lysande bricka, vackra rosa rosor, present och frukost på sängen.

Vad har jag gjort för att förtjäna denna fantastiskt fina morgonen? Jo, det är Mors dag!

Jag tror inte det är morsdag i Sverige idag? Men här i Norge firar vi det och eftersom vi bott här i 8 år så måste vi ju såklart följa Norska traditioner. 🙂 Fördelen med att vara Svensk mamma är att man får fira Mors Dag två gånger om året! 😉 Hihi.

Jag är så oerhört stolt och glad över mina pojkar, min fina lilla familj. Tänk att jag lever det livet jag gör och faktiskt, under mina 26 år lyckats få allting jag någonsin drömt om. Det är ofattbart och jag är mer än lycklig!

Tänk, tänk, tänk att ni är mina. 🙂 Det är den bästa morsdagspresenten jag någonsin kunde önskat mig och nu blir vi snart en till i familjen! <3

 

6 reaktioner på “Mors dag Norge”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *