Graviditeten så här långt

Hej på er!

Vilken fin dag det är idag, sol och 3 plusgrader, känns skönt att vi börjar gå mot ljusare tider..

Min mage börjar synas mer och mer för varje dag som går. Men nu såhär i början så känns det mest plufsigt och inte alls särskilt fint. Så jag har börjat tänka en hel del på gravidkläder och hur man ska klä sig som gravid. Under min förra graviditet så tänkte jag bara på att det skulle vara bekvämt och såg egentligen inte ut. Dom gravidkläderna har jag sparat, men då var jag 20 kg större än vad jag är nu, så därför tror jag inte dom passar nu.. (tack och lov!!)

Aja, än så länge klarar jag mig med mina vanliga kläder och tills magen börjar puta mer så ska jag nog ha hittat några snygga gravidkläder som jag tycker om!

Positivt med graviditeten än så länge:

  • Mitt hår växer fortare än någonsin
  • …..

 

Negativt med graviditeten än så länge:
  • Jag mår illa, mer eller mindre hela dagarna
  • Jag har fått fruktansvärd acne som både ser jävligt ut och gör ont
  • Jag är trött, oavsett hur mycket jag sover
  • Jag är yr och svimmar nästan så fort jag ställer mig upp
  • Jag har humörsvängningar och är mer arg, lättirriterad och sur än glad

 

Med andra ord så mår jag inte så bra under dessa 12 första veckorna av graviditeten.. Men jag hoppas verkligen att det vänder snart så att jag kan börja glädjas åt allt som har med det lilla livet i magen att göra. Det som jag tycker är extra jobbigt just nu är för att jag inte har sett bebisen. Jag vet inte om hen är frisk eller om det ens är ett riktigt liv i min mage. Jag tror att mitt humör och min glädje för denna graviditeten kommer att blomstra så fort vi gör ultraljudet på lördag och guuuud så jag längtar efter att få veta att allt är som det ska.

12 reaktioner på “Graviditeten så här långt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *