Oväntad sovmorgon

Godmorgon!

Ibland händer det även här hemma och det är att man får sova länge på morgonen, mycket längre än väntat. Filip sov hela natten i natt men vaknade när min man skulle till jobbet vid 5.30. Så då la M över honom i min säng och så låg vi där en stund. Jag trodde aldrig någonsin att min lilla prins skulle somna om för han var så pigg och låg och snackade för sig själv. Men jag var så trött att att jag inte klarade att gå upp.

Efter några minuter så la han sig upp mot mig och sen tog det inte lång tid innan han somna och det gjorde såklart jag med.. Sen vaknade vi nu strax innan nio, utvilade och glada.

Idag ska jag ta tag i tvätten och fixa i ordning här hemma. Vi ska ju vara borta över helgen och behöver i och för sig inte packa med oss allt för mycket. Men till Filip så måste vi ha lite ombyten och just nu ligger det mesta av hans kläder i tvätten. Det värsta jag vet är att tvätta så därför skjuter jag alltid på det till sista sekund och nu kan jag tyvärr inte vänta längre.. tyvärr.

Men först, dom vanliga morgonrutinerna – en kopp stor te med honung och mjölk. Kaffe kan slänga sig i väggen! 😉

6 reaktioner på “Oväntad sovmorgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *