Panerad torskrygg

Idag ville jag prova på att laga något som vi sällan gör här hemma, nämligen att panera fisk och gissa om det blev gott? Jag ville få det extra knaprigt så därför provade jag att ha i lite cornflakes tillsammans med mjöl, ströbröd och salt. Jag hade ingen aning om det skulle bli bra eller inte, men det blev det!

Till gjorde jag en potatismos av mandelpotatis, grönsaker och remouladsås. En riktig succé om ni frågar min man! 😉

Nu ska vi slänga oss på soffan med varsin matkoma innan det lite senare är dags att bada Filip och lägga honom. Tisdagen är snart över och snart är det helg och nu längtar jag så jag spricker! Det ska bli så underbart att få komma hem till mina föräldrar och träffa massa nära och kära och sen såklart ha ett romantiskt dygn med M på Elite Plaza. <3

5 reaktioner på “Panerad torskrygg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *