Omg, look at the sky

Godmorgon!

I dag vaknade jag av mig själv vid sjutiden och gick upp för att göra lite te och ta det lugnt innan Filip vaknade och när jag kom ner så lyste hela rummet orange. Inte konstigt det när hela himmelen lyser! Helt otroligt vad fint det var och vilken fantastiskt vacker värld vi lever i.

Solen har inte riktigt kommit upp än, men ändå är hela himmelen upplyst i ett vackert ljus. Bilden är tagen genom fönstret på nedervåningen. Rätt så coolt!

Filip vaknade precis så nu ska vi äta frukost och sen får vi se om vi kanske tar oss en tur till centrum. Min man blir sen idag för han ska träffa en vän efter jobbet, så då vill jag hitta på så mycket som möjligt så att dagen går fort! 😉

7 reaktioner på “Omg, look at the sky”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *