Sista chansen

Godmorgon på er alla underbara!

Tusen, tusen, tusen tack för all stötte, tips och fina kommentarer på mitt inlägg om acne igår. Det är ett väldigt känsligt ämne för mig och jag var osäker på om jag skulle gå ut med det eller inte. Men jag vill vara ärlig och jag vill att folk ska inse att det är tufft ibland, allt är inte alltid så perfekt som det kan se ut.

Men jag tackar er igen för att ni är som ni är och att ni valde att finnas där för mig och stötta mig igenom den här jobbiga tiden. Ni är bäst!

Nu är det bara några få dagar kvar att kunna rösta på sina favoritbloggar i Finest Awards! Om ni tycker om min blogg och tycker att jag förtjänar att bli nominerad som ”Årets nykomling” så skulle jag bli överlycklig om ni ville ta er tiden och lägga en röst HÄR!

Vi bloggare lägger ner otroligt många timmar på bloggen och det skulle vara en riktigt morot att bli nominerad till ett sånt här event och verkligen en bekräftelse på att det jag gör faktiskt duger och är bra. Så oavsett vem Du önskar att lägga Din röst på så tycker jag att du borde ta dig tiden och gå in och rösta HÄR! 😉

Haha herregud, såg nu att man visst kunde nominera så mycket man ville till den här Finest Awards – 1 gång om dagen!! Så jag lär väl inte ha en chans i havet nu… Men jag skulle vara jätteglad om ni ville börja rösta på mig nu, vem vet, kanske det räcker om alla ni fina läsare går in och röstar på mig en gång. Man kan rösta fram till 15e februari och sen är det slutröstat. 

Igår åkte vi aldrig in till stan, men idag så ska vi banne mig in en tur! Nu har jag fått träsmak i rumpan av att sitta här hemma så nu vill jag ut i det fina vädret och hälsa på en vän i vår fina huvudstad. Det är strålande vackert väder idag igen så jag håller tummarna för en riktig toppentorsdag! Plus att det bara är en dag kvar tills vi ska åka till Sverige! Tjohooo! Imorgonbitti så tidigt vi kan så åker vi. Gud som jag längtar!

Hoppas ni får en fin torsdag, inte långt kvar till helg nu! Puss och kram! 😉

3 reaktioner på “Sista chansen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *