Framme i Alingsås

Hej på er!

Bilresan gick bättre än väntat och Filip sov nästan hela vägen och kollade på Madagaskar på spaden sista biten. Nu är vi äntligen framme i Alingsås och har fikat lite med min mamma.

Jag har varit sugen på mackor med keso jättelänge och eftersom vi inte har keso i Norge så hade jag bett om att få mackor till lunch så fort vi kom hit och jisses så gott det är. Mackor med smör, avokado, keso, skinka, ost, tomat och rödlök! Namnam. Sen såklart hade mamma köpt två supergoda bullkransar till efterrätt.

Nu är vi proppmätta allihop och klara för en promenad i stan. Vi ska gå hem till min mormor och morfar och hälsa på. Dom har inte heller sett Filip på jättelänge så det ska bli kul att få visa upp vår fina prins för dom.

Ingen vila, ingen rast. Sen efter att vi varit där så ska vi hem igen och då kommer min pappa och gudföräldrar från Göteborg. Skoj så skoj, vilken fin fredag den 13e vi får. 🙂

8 reaktioner på “Framme i Alingsås”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *