Miniweekend

Godmorgon!

Trött som satan sitter jag här vid frukostbordet och tar en liten paus från allt packande. Natten har varit lite sisådär och Filip hade svårt att sova igår, då därför kom vi inte i säng fören rätt så sent och så var det upp igen vid 6 för att Filip tyckte det var bäst så.

M är ute och sätter i bilstolen i Volvon som vi har lånat av hans kompis. Vi behövde en stor bil eftersom vi ska storhandla i Sverige sen och vill ha så mycket plats vi kan få. Så innan jag satte mig här så busade jag rejält med vår lilla plutt så att han ska bli trött sen och somna i bilen.

Det var länge sen vi åkte så här långt i bil med Filip nu och vi har ingen aning om det kommer fungera bra eller inte. Nu hoppas jag att han blivit trött igen och sover första timman i alla fall och sen får vi se hur vi ska göra för att underhålla honom resten av vägen. Vi har laddat ner barnfilmer till Ipaden och tänkte att han kanske kan prova att se på det och sen får väl jag helt enkelt hoppa bak och leka med honom så att han inte tröttnar på att sitta still. Det är ju inte helt katastrofalt länge vi ska sitta i bilen, bara ca 4 timmar.

Jag är så glad! Trött men överlycklig! Det var 2 månader sen jag träffade mina föräldrar nu och det känns som en extremt lång tid för oss. Det känns extra länge eftersom det hänt så mycket med Filip sen dom sist såg honom. Dom har inte sett honom gå ens.. Så det ska bli jättekul att träffas! Det är väl den största nackdelen med att bo i ett annat land, mina föräldrar. Jag är så lyckligt lottad som har så fin relation med dom och jag försöker se det positiva i det, nu när vi ses så har vi Alltid trevligt tillsammans eftersom vi aldrig hinner tröttna på varann 😉

Nä nu får jag lägga ner här och hjälpa till att få ut allt i bilen och sen sticker vi!!

3 reaktioner på “Miniweekend”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *