Alla hjärtans dag

Godmorgon på er och Glad Alla Hjärtans Dag!!!

Idag är det kärlekens dag och därför har jag bara denna dagen i mitt huvud och har ingen lust att berätta om gårdagen (som för övrigt var väldigt trevlig, både hemma hos mina morföräldrar, men också på kvällen med god middag och trevligt sällskap)

Haha jag älskar när jag ska försöka få med min man på bild. Han gillar det inte och ska alltid skämta till det! Då blir bilderna som ovan. Men jag ger aldrig upp och till slut får jag till en och annan fin bild som jag kan förvara för alltid 🙂

Idag är det som sagt den näst bästa dagen på året – Alla hjärtans dag. Den bästa dagen på året är imorgon – min och min mans årsdag! Så det ska vi fira med att åka ner och bo på Elite Plaza Hotel och gå ut och äta på Swea Hof ikväll. Vilken lyx att bara få vara med min man ett helt dygn och inte göra någonting än att ägna oss åt varandra. Romantiskt, minst sagt!

För när Filip är med så är det inte alltid man får pussas förstår ni..  Jag –”Pussa mig älskling”

Filip ”Nehä pappa, försök inte!”

Hihi vår lilla sötnos. Vill alltid vara med och ha all uppmärksamhet. Så ni kanske förstår att det ska bli väääääldigt skönt att få bara vara jag och min man för några timmar.

Men först, innan vi åker till Göteborg, så ska vi göra en ännu mysigare och underbar sak! Vi ska gå och köra ultraljud för att se vår andra lilla bebis i magen för första gången. Jag är så himla nervös, spänd och lycklig över att vi äntligen ska få se att allt är som det ska med det lilla livet och vem vet, om allt är som det ska och bebisen ligger rätt i magen så kanske vi till och med kan se om det är en liten pojke eller flicka!

Berättar mer om det sen alla underbara. Åter igen – Glad Alla Hjärtans Dag!! 🙂

7 reaktioner på “Alla hjärtans dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *