Första ultraljudet

Det kan nog vara den mest häftiga upplevelsen i världen att få se sitt barn i magen för första gången. Jag var lite nervös och smått orolig innan eftersom man inte vet alls hur bebisen mår.

Som tur var så var det min mamma som körde ultraljudet på mig, så det gjorde att jag kände mig mycket lugnare..

Och tack och lov så var allting med bebisen bra! Hjärtat slog som det skulle, alla ben och armar var på plats och det kändes så oerhört lättande att se att bebisen var frisk och mådde bra.

Det är svårt att beskriva hur det känns att se bebisen för första gången, men tårarna rann av lycka och hela jag fylldes av ännu mer kärlek och nu längtar jag mer än någonsin till att det lilla livet ska växa i magen och komma ut frisk och kry i slutet av sommaren.

Nu är vi så glada och fyllda av kärlek och klara för att åka ner till Göteborg och fira Valentines och vår årsdag tillsammans. Filip har det superbra hos mina föräldrar och om jag gissar rätt så kommer han inte ens märka att vi försvinner.

Hoppas att ni alla får en fin alla hjärtans dag och är lika glada och kära som vi är! 😉

16 reaktioner på “Första ultraljudet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *