Elite Plaza Hotel

Godmorgon!

Igår hade vi en riktigt mysig dag tillsammans. Vi checkade in på Elite Plaza Hotel och fick ett superfint rum som vi la in vår packning på och sen tog vi en sväng ut på stan. Vi köpte lite presenter till varandra eftersom vi inte hunnit gjort det tidigare och sen framåt eftermiddagen så blev vi så trötta, så vi gick faktiskt tillbaka till hotellet och tog en tupplur.

Som tur var så hade dom en kuddmeny så att man kunde beställa exakt den kudden som passade för just en själv bäst. Vilken lyx! 😉

Efter att vi vilat på rummet så var det dags att göra sig i ordning för middagen.

Jag känner mig lite plufsig runt magen, men hittade en blus på stan som satt väldigt fint över mina svarta gravidbyxor. Så jag kände mig fin och bekväm för kvällen. Min underbara man som hatar att vara med på kort blev också riktigt stilig om ni frågar mig! 😉

Vi bestämde oss för att lämna våran gigantiska systemkamera på rummet och tog en sista bild innan vi gick ner i restaurangen.

Vi kom ner i restaurangen och fick varsitt glas champagne. Självklart var mitt alkoholfritt och smakade inte i närheten av champagne, men det var i alla fall en fin fördrink innan maten. Vi beställde exakt det vi önskade  och var sugna på från deras fantastiska meny och herregud så fin och god mat det var.

(Följande bilder är tagna med Iphone)

Varje rätt som kom in var helt underbar och restaurangen var så fin och personalen var fantastisk. Jag kan inte ge annat än full pott på Swea Hof Restaurang.

Vi var jättenöjda med kvällen och satt länge och åt innan vi var klara och smög upp till vårt hotellrum igen. Både jag och M var så trötta och en hel natt med sömn var någonting som vi hade sett fram emot väldigt länge. Som tur var så var sängarna helt perfekt mjuka/hårda, kudden matchade perfekt och täcket var alldeles lagom varmt och fluffigt. Vi har ingenting att klaga på och nu ser jag verkligen fram emot att gå ner och äta en god hotellfrukost innan vi ska hem till mina föräldrar igen och hämta vår lilla plutt.

Hoppas ni hade en fin allahjärtansdag igår också. Idag ska vi fortsätta att fira våran 3årsdag! Kram på er

Rum

betyg_3

 

Väldigt små rum.

 

Service

betyg_3

Helt okej service, men borde kanske vara lite bättre med tanke på att det är ett 5stjärnigt hotell. Ok standard.

 

Frukost

betyg_4Frukostbuffén bjöd på mer än vad man kan förvänta sig. Både varmt, kallt, massor utav drycker och god service. Dock lite små lokaler med mycket folk.

TOTALT

betyg_3

 

9 reaktioner på “Elite Plaza Hotel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *