Allting löser sig

Hej på er!

Som vanligt så löser min man alla mina problem och sa att jag skulle lugna ner mig när jag ringde och stortjöt i telefon tidigare idag. Jag var helt förtvivlad över att jag tappat diamanten, men min man sa bara: ”Ta det lugnt älskling, det löser sig. Jag kommer hem om några timmar och då åker vi till guldsmeden och lämnar in ringen, inte var ledsen.”

Tror kanske att jag överreagerar också eftersom jag är gravid och fullproppad med hormoner som snurrar runt i min kropp och gör att jag har extrema humörsvängningar. Men nu känns allting bra och jag är glad igen!

Så nu blir det snart en sväng på stan för att lämna in ringen och känner jag mig och min man rätt så blir det nog en runda i lite butiker också. Jag behöver ingenting egentligen, men det är alltid kul att se vad som finns och nu lär det ju ha kommit massor med vårnyheter i butikerna och det är ju alltid intressant att se vad som är nytt för året. Tjohooo, ingen mera Rea, bara massa nytt och fräscht och fint! <3

Nu har vi hela kylen, frysen och skafferiet fullproppat med mat, men av någon anledning så känner jag mig inte alls sugen på att laga mat, så det kommer ju ganska så passande att vi drar ner på stan så att vi kan äta ute idag. Lyxigt sådär på en tisdag!

6 reaktioner på “Allting löser sig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *