Diamant

Gaaaah! Jag blir så jäkla arg och besviken på mig själv. Jag vet att jag är klumpig och ofta gör dumma och klantiga saker, så jag är liksom van och blir inte förvånad när vissa saker plötsligt sker med mig. Men idag så hände det som absolut bara inte får hända – Jag tappade diamanten på min förlovningsring..

Puts väck är den. Ringen hade vridit sig så att diamanten var in mot handflatan och så skulle jag stänga en dörr och fastnade. Det var som att allting gick i slowmotion och jag kunde liksom se diamanten flyga iväg och jag hörde den landa på golvet, men kunde inte hitta den..

Ringen som saknar den stora diamanten är min förlovningsring och den andra ringen är vigselringen som är designad så att den skal matcha förlovningsringen

Jag är så oerhört ledsen och jag känner mig så hopplös och dum. Min man som designat denna ringen själv till mig och så är jag så jävla klumpig och förstör den. Det här var typ det värsta som kunde hänt mig när det kommer till materiella ting. Min fina förlovningsring är förstörd.

Vi får se hur vi ska göra nu, men jag kan inte gå med ringen som den är för den fastnar ju såklart i allt och det är inte aktuellt att inte ha förlovningsringen på fingret. Jag känner mig supernaken utan den.. Så jag antar att vi lämnar in den så fort det går och sätter in en ny diamant. Phu. Det blir denna månadslönen det. 🙁

Som tur är så har jag en väldigt förstående och snäll man som inte blir arg på mig. Jag tror han har vant sig vid att han är gift med den mest klumpiga människan i hela världen..

11 reaktioner på “Diamant”

 • Life of Johanna skriver:

  Usch vad tråkigt 🙁

  Tack så mycket, vi hade det mysigt, lika trötta båda två dock haha

 • Ditte skriver:

  Jättetrist! Har hänt mig också en gång och sedan dess lämnar jag in mina diamantringar och andra med stenar i till översyn hos guldsmeden en gång/år. Där kontrollerar de att stenarna sitter fast och då skall de inte kunna lossna ens om man fastnar.
  Hoppas du kan få till en ny, men antar att det tar ett tag att få den slipningen som duu vill ha och rätt storlek. Men väntar man på något gott så….
  Men jag brukar tänka; det är ju en världslig sak, ingen har kommit till skada. Trist är det, det förstår jag till fullo.

 • Ulrika skriver:

  Aj så trist. Kolla med hemförsäkringen ibland kan den täcka lite olika typer av olycksfall. Hoppas det löser sig till det bästa.

 • Sarah skriver:

  Så himla tråkigt 🙁

 • Erika skriver:

  Nej vad tråkigt att du tappat den 🙁
  Tyvärr kan väl sånt släppa rätt lätt så inte ditt fel, men ändå sjukt tråkigt.

 • M skriver:

  Men nej vad tråkigt 🙁 Hoppas det går att ordna det.
  Vilken fin header du har 🙂

 • Fy, vad ledsen man blir för sådant!! Era försäkringar täcker inte diamanten? Kolla det i alla fall, för det ”ska” ju inte kunna hända.

  Hoppas det går bra med barnvagnsshoppingen med! 😉

  Kram Johanna
  http://www.rosabubbla.se

 • Johanna skriver:

  Nej så tråkigt! Man kan köpa diamanter på auktion som ofta är lite billigare än om man går till en guldsmedsbutik. Vet inte direkt om någon auktionsfirma, men det är ett litet tips iaf.

  Sv: Jag bor ju också i Oslo och köpte dagens semla på Samson, så om du är så semmelsugen att du inte står ut så är det bara att gå dit för att köpa dig en liten godbit, hehe. De har både norska fastelavnsboller och svenska semlor! 🙂

 • Ellen skriver:

  Nej, fy vad tråkigt! 🙁

 • Emelie skriver:

  TACK! 🙂 Man behöver verkligen lite peppning, även fast det bara är en förkylning.

  Men åååh, vad tråkigt med ringen!!! Hoppas det löser sig, antingen att ni hittar diamanten eller att försäkring går in och täcker!

 • Alexandra skriver:

  Åh fy vad tråkigt 🙁 Om det är till någon tröst så hade det där kunde händ mig med, hur lätt som helst 🙁 Man blir ju bara så besviken på sig själv..

  Skönt att ni kunde lämna in den i alla fall 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *