Pizza

Nu har vi lämnat in ringen och allting ska lösa sig och om några veckor, förhoppningsvis inte mer än två, så kommer min ring sitta fint på mitt finger igen. Fixad och putsad, finare än någonsin förr. Det känns skönt!

Som jag sa tidigare så var jag inte alls sugen på att laga middag idag, så därför blev det en pizza var på en restaurang jämte där vi lämnade in ringen. I vanliga fall är norska pizzor rätt så äckliga om jag ska vara ärlig, men denna pizzan smakade som att den var gjord i Sverige och det gillar såklart svenskar som vi! 😉 (dock till norska priser 500kr för 2 pizzor och 2 läsk)

Min aptit är enorm och i vanliga fall hade jag aldrig orkat äta en hel pizza själv, men denna slank ner utan problem och efteråt var jag nästan sugen på en efterrätt. Så jag antar att bebisen i magen är hungrig. Filip var också hungrig och fick smaka på pizza för första gången i sitt liv och gissa om han gilla det? 😉

 

Hihi min lilla sötnos. Jag älskar sånna här dagar när vi är lite spontana och gör det som faller oss in. Att gå ut och äta som familj är så mysigt och någonting jag är så glad över att vi gör lite då och då. Jag vet att jag säger det väldigt ofta, men jag är så glad, tacksam och stolt över min fina man som alltid sätter mig och mina önskningar högst på hans prioriteringslista.

Vi kom som sagt precis hem igen och nu ska vi snart lägga Filip och sen ska vi mysa i soffan och se på våran favoritserie – Banshee. Blir nog en och annan godisbit som vi köpte i Sverige igår också. Det känns ju som fredag idag, så varför inte! 😉

9 reaktioner på “Pizza”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *