Bättre nu

Godmorgon!

Först och främst vill jag bara tacka er alla som bryr er om mig och som önskar mig väl när jag är dålig. Jag var väldigt sliten igår efter det som hänt så därför var inte datorn och bloggen någonting jag prioriterade så högt. Men i morses när jag vaknade och slog upp datorn och fick se alla era fina meddelanden så blev jag så glad och tacksam över att jag faktiskt har bloggen och så många som läser och önskar mig gott. Tack för det, ni är bäst!

Idag är en betydligt mycket bättre dag, jag är fortfarande sliten och lite skakig, men jag hinner inte känna efter så mycket eftersom vi har så mycket som vi ska göra idag. Min man kommer hem redan vid 13 med en Volvo v70 som vi ska provköra ett dygn. Som jag nämnt för er tidigare så är vi på jakt efter en större bil nu när vi får tillökning i familjen. Vi måste ha en bil som är rymlig nog till två bilbarnstolar, barnvagn och ytterligare plats om man behöver. Just Volvo v70 är helt perfekt, men dock kostar den 500.000 här i Norge så det är mycket pengar att lägga på en bil. Min man är säker, men jag är den som tänker lite extra på ekonomin och om det verkligen är pengar som vi har lust att lägga på en bil.

Nu är dock inte alternativen så många när man är på jakt efter en stor familjebil som vi är.. Om det är någon som har ett tips så får ni gärna komma med det! Ibland, vid situationer som dessa så skulle jag nästan önska att jag bodde i Sverige där bilarna ligger på betydligt mycket rimligare priser.. Tyvärr får man inte köpa bil i Sverige och köra i Norge så det är bara att bita i det sura äpplet och punga ut! 😉

Vad mer sker idag då? Jo, vi ska till jordmor och ge Filip vaccinspruta. Jag tror att det är sista nu, men det har jag trott varje gång vi blir kallade dit. Jag hatar att se Filip få ont och han hatar verkligen sprutor, så därför kommer M hem och följer med.

Sen efter att vi varit där så måste vi nästan åka hem igen för idag kommer våran fåtölj hemkörd till oss. Gissa och vi längtar och ser fram emot att se hur den ser ut! Vi beställde den i julen och har väntat, väntat och väntat. Men nu är den äntligen färdig och på väg hem till vårt vardagsrum. Självklart ska jag visa er bild på den sen!

Så trots att jag känner mig lite sliten och trött så är jag lycklig och glad över denna dagen! Jag hoppas att Filip tar sprutorna som den lilla man han är och att han inte blir sjuk efteråt. Och sen håller jag tummarna stenhårt att färgen på fåtöljen matchar färgen på väggen som vi har här hemma och att allt blir så som vi har tänkt oss. Sen håller jag också tummarna och önskar att Volvon är härlig att köra och att den helt plötsligt sjunker i pris med 50%! Hihi. Drömma får man! 😉

Förresten! Ni glömmer väl inte tävlingen som pågår just nu där ni kan vinna ett personligt armband!? Kolla HÄR hur ni ska göra för att vara med och tävla! 

7 reaktioner på “Bättre nu”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *