Pizza till lunch

Att vara gravid är inte alltid lätt och för mig är det väldigt svårt att förstå sig på vad jag vill, men en sak som är väldigt klart för mig är att pizza är det enda som gäller nu för tiden. Det finns ingenting annat i matväg som jag är sugen på förutom pizza. Är inte det lite konstigt?

Sen är jag inte den som provar på något nytt, utan det ska vara Capriciosa varje gång, helst till både lunch och middag. Hehe. Min man kommer bli tokig på pizza snart! 😉 Jag hoppas att denna gravidcraving släpper snarast för pizzadeg är väl inte det nyttigaste för magen, men just för tillfället får jag vara glad att jag är sugen på någonting överhuvudtaget. Jag har knappt gått upp någonting och läkaren bad mig att äta rikligt nu efter mitt blodtrycksfall igår.

Filip har inte sovit någonting så han kommer säkert vara jättegnällig när vi kommer till jordmor.. Men så kan det gå ibland, det är inte alltid lätt att planera och få det som man vill med barn då det alltid är dom som bestämmer..

Hoppas ni har en fin dag allesamman, nu ska jag fortsätta njuta av min goda pizza! 😉

5 reaktioner på “Pizza till lunch”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *