Volvo V70

Hej på er!

Nu har vi precis kommit hem från en dag  med provkörning och lite annat smått och gott 🙂 Den bilen vi har fastnat mest för efter allt letande är Volvo V70. Den är helt perfekt och passar alla våra behov. Den är stor, rymlig som attan, får gott plats med två bilbarnstolar, har ett enormt bagageutrymme, är säker att köra, har Volvo on call som gör att man kan få hjälp med en gång om det skulle ske någonting. Fördelarna med denna bilen är många och jag tror vi kommer ha svårt att hitta någon bättre bil än denna.

( Nu kan du vinna ett likadant armband som det jag har på bilden! För att se hur – klicka HÄR! )Sen skadar det ju inte att bilen är grymt härlig att köra! 😉

Vi ville köra runt en stund och självklart börjar jag ju fundera vad jag möjligen kunde vara sugen på och kom på att Gardemoen inte låg allt för långt bort och dom har ju Starbucks där och min favoritkaffe. Så jag körde dit och tvingade min man att springa in och köpa en Caramel Frappe åt mig innan det var dags att köra till jordmor med Filip.

Det gick jättebra hos jodmor och Filip fick sin sista vaccinspruta. Han grät såklart under tiden hon sprutade, men så fort det var färdigt så var han också klar med att gråta. Sen var vi tvungna att vara kvar i 20 minuter för att se att han inte fick någon reaktion på vaccinen och då sprang han runt som en liten duracellkanin, gladare än någonsin!

Så med andra ord så verkar det inte som att vaccinen påverkade honom nu, men däremot sa jordmor att han kunde bli febrig och dålig 5-7 dagar efter. Så om han är sjuk nästa vecka så ska vi inte bli förvånade med andra ord.

Nu kom vi som sagt precis hem och sitter och väntar på att våran fåtölj ska komma hit. Under tiden vi väntar ska jag försöka komma på något annat än pizza att äta till middag! 😉

5 reaktioner på “Volvo V70”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *