Söta barnmöbler

Hej!

Jag får ju inte glömma att visa upp Filips fina fåtölj som vi köpte till honom igår. Vi har varit på jakt efter en liten fåtölj till honom länge, men inte hittat någon som passar. Men så satt jag och googlade runt för några dagar sen och hittade den perfekta lilla stolen till honom på Ikea.

Den är alldeles perfekt för honom och sen var den väldigt billig dessutom, 149kr! Så det var ju dubbel glädje när jag hittade den. Först när vi ställde fåtöljen framför Filip så blev han lite rädd och när jag satte honom i den så började han gråta, så det var ju inte alls så kul och absolut inte den reaktionen vi trodde att vi skulle få. Men vi lät honom vara och efter några minuter så började han gå fram och lägga sina leksaker i stolen och efter någon timma så provade vi att sätta honom där igen och då gick det superbra! Nu vill han sitta där hela tiden och tycker att det är jättekul att han har fått en alldeles egen stol! 🙂

Klockan är bara strax över 10 och jag är helt färdig och längtar verkligen till Filip ska sova middag så att jag också kan få sova en stund. Jag skrev ju härom dagen att jag mådde bättre och att jag trodde att illamåendet och allt det jobbiga med graviditeten skulle vara över nu.. men det känns nästan värre än någonsin och efter mitt blodtrycksfall i förrgår så har jag känt mig skakig och osäker i mig själv. Jag är extremt trött, illamående och lite rädd att jag ska falla ihop igen. Men jag gör så gott jag kan och jag lyssnar på min kropp och vilar när jag känner att jag måste. Som tur är så klarar sig Filip väldigt fint själv och leker med sina leksaker och sitter i sin fåtölj och kollar på barnprogram så att jag kan få ligga och vila och se på.

Men nog om hur jag mår. Det är fredag och idag avslutas tävlingen där ni har chans att vinna ett personligt armband från Happy Pearl! Har du missat detta? Du har fortfarande chans att delta och det gör du HÄR! Tävlingen avslutas ikväll kl 18.00 och vinnaren kommer upp på bloggen strax därefter! Lycka till! 😉

6 reaktioner på “Söta barnmöbler”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *