Å så bra!

Godmorgon!

Jag mår bättre än vad jag gjort på väääääldigt länge! Kanske det beror på att min man är hemma? Kanske det beror på att det är lördag och allting är tipptopp och att jag inte har någonting att klaga på alls en dag som denna? Kanske det beror på att jag gick min promenad igår och allt gick bra? Kanske det beror på att vinden har vänt och att jag nu kommer börja må bra i min graviditet?

Vad det nu än beror på så spelar inte det någon roll för åååå så bra jag mår!

Jag känner mig stark och lycklig, så nu hoppas jag verkligen att denna känslan håller i sig och att jag fortsätter att må så här under resten av graviditeten!

Idag ska vi in till Oslo centrum för att träffa några vänner på fika och sen ska vi väl kolla runt lite mer på bil. Det börjar dra ihop sig och snart måste vi bestämma oss för en bil att köpa. Vi har ju en Citroën C4 Seduction som vi ska lämna tillbaka nu eftersom det var en leasingbil. Vi kan köpa den om vi vill, men den blir för liten nu när vi ska ha två. Det lutar väldigt åt en Volvo V70, men än har vi inte bestämt oss, utan vill utforska vad som finns innan vi tar fram plånboken och skriver kontrakt.

Sen vill jag förbi lite möbelbutiker också och se om vi hittar lite fint till vår hörna som vi börjat möblera med fåtöljen. Det känns lite tomt fortfarande och en sak som vi har bestämt oss för är i alla fall en hylla och horn till väggen, så nu gäller det bara att hitta några som vi gillar också!

Nu ska jag lägga från mig datorn och sätta mig i knät på min man i vår nya fåtölj, se när Filip springer runt och leker och dricka upp mitt morgonte. Hoppas ni har en strålande fin lördag allihopa, Massor med kramar till er alla!

9 reaktioner på “Å så bra!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *