Brunch

Det bästa med helger är nog att man skippar frukosten och slår istället ihop den med lunchen och så blir det istället en fantastisk brunch!

I vanliga fall brukar man kanske ha ägg, bacon och våfflor också, men idag var jag sugen på mackor och gjorde därför en supermacka med smör, avokado, keso, skinka, gurka, ost, tomat och rödlök – Mums!

Nu har vi ätit och gjort oss i ordning så nu ska vi åka in till stan. Vi tänkte att vi skulle åka till ett köpcenter så att Filip kan sova i vagnen samtidigt som vi går runt och shoppar loss i butikerna. Jag vet exakt vad jag vill ha så jag hoppas att jag kan hitta det idag så att vi kan pyssla med allt imorgon. Sen när vi har shoppat klart så ska vi till Gustav, Erika och Nicole på fika på eftermiddagen. En alldeles perfekt lördag om ni frågar mig!

2 reaktioner på “Brunch”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *