En dag i Oslo

Idag har vi verkligen fått gjort massor och tur som vi hade så lyckades vi faktiskt hitta nästan allt som vi letade efter. En filt, ett par horn, en vägglampa, ett litet sidobord och annat smått och gott som jag ska visa er när vi fått upp allt på sin plats! Efter att vi shoppat loss ordentligt på köpcentret så blev vi lite trötta och satte oss ner och lunchade lite lätt.

Mina älskade pojkar. Filip har blivit, eller egentligen alltid varit i och för sig, så himla kramig och gosig. Finns inget mysigare än att få mysa med honom.

När vi var klara på stan så åkte vi hem till Gustav, Erika och Nicole för att fika lite till. Kakor och choklad kan man inte precis få för mycket av, eller hur? 😉

Det var supertrevligt som vanligt och Filip har verkligen blivit bekväm i deras sällskap så det är så avslappnat och skönt att träffas varje gång. Vi pratade lite lätt om att dom kanske kunde vara barnvakt åt Filip någon gång om jag och M ville ha lite egentid, så det ska vi nog verkligen utnyttja inom kort! Jag vill så gärna gå på bio och kanske luncha, utan att behöva tänka på vad lilleman sysslar med och vill hela tiden. Så vi får se om vi åker in till stan snart så att Filip får leka lite med lilla Nicole utan sina föräldrar. Jag tror faktiskt bara att det är bra för honom att vara utan oss ibland så att han inte blir så blyg och rädd för andra. Kan vara en bra start och uppvärmning inför att han ska börja på dagis efter sommaren.

När vi hade varit där i några timmar och jag med min gravidmage började bli hungrig igen så bestämde vi oss för att åka hem igen. Min man står nu vid spisen och lagar middag medan jag sitter här och skriver. Jag tror det blir entrecot med potatismos, varma grönsaker och någon god sås till. Det är så underbart på helgerna när jag slipper komma på middagsrätter själv och min man hjälper till, det blir liksom lite extra gott att äta när man inte lagar maten själv.

Sen ikväll så ska vi se på film och ta det lugnt. En vanligt, men helt perfekt lördagskväll för oss <3

4 reaktioner på “En dag i Oslo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *