Mmm Marabou

Efter några timmars intensiv städning så var det dags för en liten paus och jag var inte sugen på någonting annat är mumsig Marabouchoklad som vi köpte sist vi var i Sverige och hälsade på.

 

Marabouchoklad kan nog vara den godaste chokladen som finns i världen, den slår alla andra märken och sorter med hästlängder. Så därför är Marabou någonting som vi alltid köper med oss mängder av när vi är i Sverige och storhandlar.

Favoriten är helt klart apelsinchokladen, men orginalet är också svingott såklart. Yum, yum, yum! (för övrigt så känns det jättetomt på mitt ringfinger, då endast vigselringen sitter där. Förlovningsringen är inne på lagning och förhoppningsvis så får jag tillbaka den om ca 2 veckor. Soooom jag längtar!)

I vanliga fall så brukar jag inte ha någonting emot att storstäda eftersom vi alltid gör en kul grej av det. Lyssnar på musik och städar tillsammans underlättar en hel del. Men idag gick det lite segt ska jag erkänna. Det känns som att jag plockar och plockar men ingenting blir bättre. Kan vara nackdelen med att ha ett så stort hus, det blir liksom ännu mer att hålla reda på.

Men vi får helt enkelt ta lite pauser under dagen och städa lite då och då när man får energi till det. Huvudsaken är väl att vi är färdiga innan vi ska lägga oss ikväll! Så nu ska jag lägga ifrån mig chokladen och utnyttja sockerkicken jag fick till att dammsuga övervåningen! 😉

5 reaktioner på “Mmm Marabou”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *