Världens snällaste mamma

Godmorgon!

Här sitter jag, världens snällaste mamma, och dricker te på morgonen. Egentligen borde det stå ”Världens snällaste pojkar” på min kopp, för det har jag verkligen. Filip lät hela familjen få en sovmorgon idag till kl 8 och sen när vi gick ner i vardagsrummet så sa min man till mig att sätta mig och ta det lugnt i den nya fåtöljen så skulle han fixa te och byta på Filip. Vilken lyx, det är verkligen sånt man uppskattar som hemmamamma. Ibland förstår jag inte vad jag har gjort för att förtjäna en sån här fin familj och det är någonting jag tänker på väldigt ofta. Hur kunde mitt liv bli så här? Jag har allt jag någonsin kunnat drömma om, jag är 26 år och jag kan inte ens föreställa mig någonting som jag vill ha som jag inte redan har. När det kommer till materiella ting så har jag den lyxen att kunna köpa i princip det jag önskar mig, jag bor i ett större hus än jag någonsin kunde trott, jag bor precis där jag önskar i världen, jag har till och med en stor pool på tomten – någonting jag fantiserade om när jag var barn, men bara trodde att man kunde få uppleva när man åkte utomlands.. Jag har inte bara allt jag skulle önska mig när det kommer till saker, utan jag har även ett drömjobb som hemmafru, världens snyggaste, snällaste och mest underbara man och tillsammans har vi världens sötaste lilla pojke och väntar på en frisk och kry bebis i magen. Livet kunde inte varit bättre för mig och jag är evigt tacksam över det liv jag har idag och jag ser så oerhört mycket fram emot att se hur livet kommer fortsätta för mig och min underbara familj. <3

Himmelen är näst intill klarblå idag och snön börjar sakta men säkert smälta, så nu håller vi tummarna att det inte ska snöa på nytt så att våren kan få börja smyga sig på. Idag ska vi grovstäda, vårstäda brukar man kanske kalla det, hela huset. Jag antar att det kommer ta hela dagen för varje vrå ska poleras och här ska det bli fint! Jag ska ta lite bilder sen och visa er vår nya favoritplats i huset. Vi är så otroligt nöjda och hela nedervåningen börjar sakta men säkert få en helhet och börjar formas till vårt drömhem. Har i och för sig alltid varit drömmen, en nu börjar det bli en möblerad dröm! 😉

1 reaktion på “Världens snällaste mamma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *