Vilken dag

Idag har vi seriöst städat hela långa dagen, från tidigt på morgonen till nu ungefär. Det luktar fräscht och och det är renare än rent nu, så det känns verkligen värt det att vi har lagt en hel dag på att få det fint här hemma. Sen har det ju inte varit nonstop städning, utan vi har självklart tagit pauser underdagen och strax innan solen gick ner så gick vi ut på en långpromenad för att få lite frisk luft.

Det var jätteskönt ute och det kändes som att det var rätt så många plusgrader i solen, så nu ska jag nog snart börja städa undan vinterjackorna och skorna för att trotsa vintern och börja låtsas som att det är vår. Filip älskar att komma ut i det fina vädret och det är så kul när M är med för han leker alltid med honom så att han blir på extra bra humör och det är så underbart att se!

Som ni ser är hela Filips mun full av tänder nu, det har kommit 6 uppe och 3 nere. Det har varit några jobbiga dagar nu när tänderna har växt, men det verkar som att han har det bättre nu och den värsta smärtan har lagt sig.

Nä, nu känner jag mig nådigt sliten och orkar knappt skriva med då armarna känns tunga som bly. Så nu tänkte jag att jag skulle unna mig ett varmt bad, ansiktsmask, hårinpackning och massa lugn mysmusik. Lite egentid är aldrig fel, speciellt inte när man jobbat så hårt under dagen. Sen ikväll ska vi duka upp med massa godis, chips, dipp och annat gott, se på film och bara mysa ordentligt. Älskar söndagar!

4 reaktioner på “Vilken dag”

 • Har ju helt missat att du är gravid igen och jag blev så glad när jag läste det 🙂 Stort grattis!! Ska bli skoj att läsa om bebisbakandet och från och med nu lägger jag till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg 🙂 Stor kram!

 • Clara skriver:

  Så härligt med sol!
  Nu börjar man längta efter våren!

 • Marie skriver:

  Visst är det en härlig känsla när huset är städat?
  Våran helg har ägnats en hel del åt städning och har tillbringat mycket tid i tvättstugan.
  Söndagar har blivit en dag då vi unnar oss det lite extra goda till kvällsmyset.
  Ha en trevlig måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *