Baconsallad

Är det någonting jag älskar så är det sallader i alla dess former och med alla olika tillbehör man kan tänka sig. Men den absoluta favoriten måste vara sallad med bacon och parmesan, yum!Det är så lättlagat, nyttigt och gott.

Förresten, igår trodde jag ju att det skulle gå mot ljusare tider och att snön skulle smälta bort och låta våren komma fram. Icke sa Nicke, här är det nästan snöstorm och under natten har det kommit nästan 20 cm mer snö och det snöar fortfarande så jag antar att våren får vänta några veckor till. Inte så kul då det blir svårt för mig att ta mig ut med Filip på en promenad, det är nämligen is på marken och det är ju omöjligt för mig att se när det ligger snö över nu, så jag vågar faktiskt inte gå ut idag. Så istället tänkte jag att jag skulle måla på en ny tavla medan Filip sover middag. Det var jättelänge sen jag målade nu så det kliar verkligen i fingrarna och jag har massor av inspiration och idéer på vad jag skulle vilja måla. Jag visar er såklart sen om jag blir färdig med nåt!

Kramkram

7 reaktioner på “Baconsallad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *