En fördel med att vara hemmafru

Eftersom vädret var så trist idag så var det ju lite svårt att ta sig ut på en promenad, så därför blev jag så glad när en väninna hörde av sig och ville träffas på en fika. Så efter att jag slängt i mig lunchen så gjorde jag iordning mig och Filip och stack iväg till stan.

Min mage börjar bli större och rätt så synlig nu, men det ser liksom inte ut som att jag är gravid, utan snarare så ser jag lite plufsig ut. Så bekvämlighet går före stil och idag har jag på mig mammabyxor, vilket jag gärna skulle ha på mig även när jag inte är gravid för dom är såååå sköna, en stor tshirt som döljer magen någorlunda och en mysig tröja över. Känns som en helt okej mammaklädsel en dag som denna.

En sak som jag alltid har älskat, oavsett gravid eller inte, är alla möjliga bakelser, bullar och kakor. Så när någon säger ”Fika?”, så säger jag utan tvekan ”JA Tack!” 😉

Favoriten just för tillfället är morotskaka och det är en kaka som jag faktiskt är rätt så duktig på att baka själv, men dock blir den aldrig så god som den man köper på caféer.

Det var supermysigt att fika och skönt för både mig och Filip att komma ut en stund. Det blir så lätt att man stannar hemma annars bara för att man kan och när man är hemmafru så finns det så mycket i hemmet som man har att pyssla med varje dag. Men självklart sliter jag mig mer än gärna om det är någon som ber mig att komma ut – Ännu en fördel med att vara hemmafru, jag kan alltid göra exakt vad jag önskar och ta dagen precis så som den kommer. Carpe Diem eller vad säger man! 😉

11 reaktioner på “En fördel med att vara hemmafru”

 • Bosse Lidén skriver:

  Fika säger man inte nej till. Jag vill inte veta hur många hundratusen jag lagt ner på fika genom alla år. Värst var det under studieåren när jag egentligen borde haft minst pengar. Morotskaka är jag också förtjust i. Min fru har faktiskt lyckats göra några olika varianter som står sig riktigt bra i konkurrensen. igår la jag till och med på vispgrädde ovanför för att den skulle bli extra nyttig. Kram från Bosse som är ute och bloggvandrar.

 • Sanna skriver:

  Så mysigt det låter! Och hjärtat kan aldrig gå utan fika..

 • Linda skriver:

  Vad härligt det låter o vara hemmafru :)!!!

 • Sandora skriver:

  Sådär får jag klä mig jämt, för att dölja min mage. 🙁 Är inte gravid, men är uppsvullen JÄMT. Vet inte varför 🙁

 • Mikaela skriver:

  Hej!
  Åh vilken fin och mysig blogg du har. Helklart en jag ska fortsätta läsa! 😀

 • Jennie skriver:

  Wihoo!Stort grattis till dig och din man som ska bli tvåbarnsföräldrar.Nu kommer det gå undan ska du se.Var ett tag sen jag va här inne och kikade så jag blev lite paff över nyheten men glad såklart för er skull.Extra cred för att ni skaffar tätt!
  Kram

 • ISA skriver:

  Fika är ju helt klart bästa aktiviteten 🙂

 • Marie skriver:

  Va mysigt med fika! Ha en trevlig tisdag!

 • Mikaela skriver:

  Det låter riktigt härligt, dock tror jag att jag skulle bli galen av att inte ha något att göra. Har själv jobbat sen jag var 14 så det skulle vara konstigt att inte göra det 😛

 • Kim skriver:

  Fika är ju underbart men får jag fråga vart du ser gravid ut någonstans? Jag tycker mig inte ens se en liten början till en bula än, tillskillnad från en annan som bara är full med matbebisar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *