En liten lista

Godmorgon på er!

Idag är det tisdag, jag är vaken betydligt mycket tidigare än vad jag önskar så därför står fantasin på noll och istället för att bara skriva en klagande text på hur trött jag är så tänkte jag bjuda på en härlig blogglista.

Enjoy! 😉

1. Bästa frukosten?

Utan tvekan – Hotellfrukost. Men ibland måste jag faktiskt erkänna att frukosten på helgerna här hemma är rätt så bra den också. När vi vaknar upp utvilade och dukar upp mackor och steker pannkakor och bara sitter länge vid frukostbordet och myser.

 

2. Aldrig dricka ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?
Den här var inte så svår. Ska jag välja mellan vin eller drink så vinner vinet. Men däremot skulle det inte göra mig någonting om jag aldrig fick dricka alkohol över huvudtaget igen. Sen den dagen jag fick reda på att jag var gravid för första gången så har jag nästan inte druckit en droppe. Jag har insett att alkohol inte är så varken gott, kul, eller trevligt. Det skadar oftast mer än det gynnar och jag har inga problem att låta bli.

 

3. Om du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken skulle det vara?
Hmm. Det var svårt. Jag har nog mest svarta kläder, men jag hade inte velat klä mig i endast svart för resten av livet då det kan uppfattas som rätt så trist.. Så jag säger helt enkelt grå, vilket man kan kombinera olika nyanser av.

 

4. Bästa uppfinningen?
Måste väl svara internet.

 

5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv?
Oj, svårt. Jag har väldigt svårt att förlåta om jag blivit sårad av någon. Jag bryter hellre band och går vidare då jag menar att livet är för kort för att ha massa falska människor i mitt liv. Men ibland så önskar jag att jag hade lättare för att förlåta.

 

6. Vad ska dina barn heta?
Filip heter min son och nästa barn får vi se. Jag har några namn som jag gillar, men har inget bestämt än.

 

7. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet?
Oslo i Norge. Precis där jag bor just nu.

 

8. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer lyssna på musik?
Aldrig mer tv. Jag ser nästan aldrig på tv ändå, så det hade inte gjort mig så mycket. Men musik skulle jag ha väldigt svårt att leva utan.

 

9. Vilket sällskapsspel är du bäst på?
Hehe, jag är bäst på alla sällskapsspel – älskar att vinna, hatar att förlora! 😉

 

10. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha?
Jag hade väldigt gärna vilja bli doktor för att kunna hjälpa människor, Men jag skulle aldrig kunna eftersom jag svimmar av sprutor och mår illa av blod.

 

11. Du fick ta med dig en enda skönhetsprodukt till en öde ö, vilken skulle du välja?
Skulle jag åka till en öde ö så skulle jag seriöst inte bry mig om hur jag ser ut.

 

12. Vilka är dina 5 favoritbloggar?
Jag läser dagligen Blondinbellas blogg, kikar in på Lindahallberg.se för sminkinspiration, ser på Kenzas.se, Angelicablick.se och Carolinebergeriksen.no för mode. Väldigt inspirerande bloggar allihop!

 

13. Vem känner dig bäst och varför?
Min soulmate, min andra halva, min man såklart <3

 

14. Vad står på din shoppinglista till våren?
Bil, förhoppningsvis en Volvo V70.
Och sen ska vi också köpa en massa till vår tomt. Vi ska köpa gräs till tomten, stenplattor till framsidan, bygga klart terassen, bygga garage osv osv. Så det blir en dyr, men väldigt rolig och spännande vår och sommar.

 

15. Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då?
När jag vill vara ensam och tänka så sätter jag mig och målar. Det finns inget bättre när man bara vill slappna av och vara lite för sig själv.

 

16. Vilket mål jobbar du mot just nu?
Just nu jobbar jag mot att klara av denna graviditeten som jag är i just nu. Jag tar dagen som den kommer och ser fram emot den dagen det är dags för förlossning. Det är den häftigaste upplevelsen en kvinna kan få vara med om och jag längtar så mycket just nu att jag nästan spricker!

 

17. Vad vill du bli när du blir stor?
Hehe, definera ”stor” tack! Jag är 26 år och räknar mig väl som vuxen. Jag är hemmafru för tillfället och väntar på barn nr 2. Efter att min mammapermition är över så skulle jag vilja komma ut i arbetslivet igen, men vad jag önskar att jobba med har jag ingen aning om, så vi får helt enkelt se om jag hinner komma på ett drömyrke tills dess.

 

18. Om du skulle skaffa dig en hobby, vad skulle det vara?
Jag har en hobby och det är att måla.

 

19. Kakor, chips eller godis?
Kakor!

 

20. Vad är det fulaste respektive finaste ordet du vet?
Fulaste ordet är ”Hata”. Finaste ordet är ”Kärlek”.

14 reaktioner på “En liten lista”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *