Hormonsvängningar till tusen

Herregud, jag förstår inte på mig själv ibland med alla dessa gravidhormoner. Jag är så virrig och upp och ner hela tiden. Ena sekunden sitter jag och grinar över hur jobbigt jag tycker att allting är, men så får jag en god nyhet och så vänder allting och nu springer jag runt och skrattar för mig själv. Det är helt ofattbart hur humöret kan vända när man är gravid och jag får helt enkelt försöka att ta mina svängningar med en nypa salt! Tack och lov har jag en man som är så förstående och stöttande och han förstår mig när jag är ledsen och arg, men tar det inte så allvarligt eftersom det går över näst intill med en gång.

Nu är jag som sagt superglad igen efter att jag haft en väldigt jobbig dipp under dagen. Jag har fått ny energi och ser väldigt ljust på framtiden och vad dom kommande dagarna har att bjuda på! Min man är snart på väg hem från jobbet så nu tänkte jag göra ett ryck och städa undan efter allt Filip rotat med och sen börja med en mumsig middag som ska stå färdig på bordet, rykande varm när min underbara man kommer hem från en lång och tuff arbetsdag. Hemmafrulivet är inte så tokigt trots allt om jag får säga det själv! 😉

7 reaktioner på “Hormonsvängningar till tusen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *