Full fart

Godmorgon!

Jag undrar hur det kommer sig att barn alltid tycker att det är så himla mycket roligare att leka med saker som man inte får leka med. Filip har hundratals med leksaker, men väljer ändå alltid fjärrkontroller, ljusstakar och sånt som är ”Aja, baja!”. Konstigt nog tycker han inte ens att hans egen Iphone är rolig, men däremot mammas och pappas Iphones går suveränt! Hur tusan kommer det sig? Hehe.

Här hemma är det full fart med lek och bus vill jag lova. M är hemma och det betyder att ingen sitter stilla och Filip skriker av glädje över att någon äntligen orkar busa ordentligt med honom!

Det är en underbar känsla att se sina pojkar trivas så bra tillsammans och kärleken verkligen osar i hela huset. Själv sitter jag med min morgonkopp, full med söt, varm och go te i fåtöljen, samtidigt som jag ser på när M springer efter och jagar Filip. Bättre start på en söndag får man leta efter.

För er som undrar så är detta ganska så uppenbart favoritplagget till Filip. Den här långärmade bodyn är helt perfekt att ha utanpå en tunn body och tights och det blir alldeles lagom varmt för honom att springa runt i här hemma eller när vi är på tex köpcenter där det är för varmt för att ha jacka, men för kallt för att bara ha body och byxor. Eftersom han dessutom har dressen utanpå sina kläder så är det liksom ett klädesplagg han har på sig rätt så ofta. Helt perfekt och finns på H&M!

Jag sitter och funderar på vad vi ska laga för söndagsfrukost idag. Egentligen ville jag ha pannkakor eller våfflor, men min man vägrar eftersom vi inte har någon grädde. Det funkar ju inte att äta utan grädde enligt honom. Så då får jag tänka om.. Blir nog toast och lite färsk frukt – inte helt fel det heller! 😉

7 reaktioner på “Full fart”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *