Manikyr

Idag fick jag för mig att få lite ordning bland mina nagelack. Det blir ju lätt så att man samlar på sig ett och annat lack under sin livstid, men tyvärr så är det sällan man går igenom och slänger dom som man aldrig använder. Så nu hällde jag ut alla nagelacken på bordet och sorterade dom i färg för att sedan utesluta dom jag ville ha kvar och dom jag kunde tänka mig att kasta.

Förr i tiden så fixade jag naglarna varannan vecka på salong och jag tyckte att det var jätteviktigt att ha fina, långa och nylackade naglar. Men med tiden så blev det mindre och mindre viktigt och i dagsläget så hinner jag nästan aldrig måla naglarna eftersom jag prioriterar annat. Men idag är det söndag och M är hemma och kan vara med Filip så nu bestämde jag mig äntligen att både göra en vårstädning bland lacken, samt piffa till mina naglar.

Jag tycker att det är absolut fräschast med fransk manikyr på naglarna, oavsett årstid. Antingen det, eller en mörk färg. Jag är lite skakig på händerna så därför blir resultatet långt ifrån så fint som det blir på salong, men det är ett rätt så Ok budgettalternativ 😉

(Åååå vad jag känner mig naken utan min fina förlovningsring på fingret. Hoppas verkligen att jag får tillbaka den från guldsmeden snart..)

Sen är det rätt så fint med ett glitterlack över, så så fick det bli idag! Det bästa med att måla naglarna är att lacket måste torka och då kan jag bara luta mig tillbaka och vila för en stund.

Filip har precis lagt sig för att sova middag, så då tänkte vi duka upp lite lunch. Jag tror vi ska göra en sallad eller något annat lätt, för ikväll blir det riktigt mysmiddag med potatisgratäng och oxfilét! Hoppas ni har en mysig söndag, kramar

 

5 reaktioner på “Manikyr”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *