Söndagsmiddag

Middagar som dessa är dom bästa, när vi står i köket och lagar maten tillsammans och sen sitter vid köksbordet och äter hela familjen tillsammans. Idag gjorde vi en egen portvinssky, stekta champinjoner, potatisgratäng och entrecot.

Nu har vi ätit upp och sitter kvar vid köksbordet. Filip ska snart bada och sen sova och jag börjar inse att denna dagen tyvärr är över och imorgon är det en ny vecka igen. Känns lite si sådär, men det som är bra är att tiden går framåt och jag går in i ett nytt stadie i graviditeten. Sen så kommer även mina föräldrar hit och hälsar på nästa helg, så det längtar jag massor till!

Men nää, än är inte söndagen över, så nu ska jag stänga ner datorn, hitta någon mysig film, lägga Filip och sen gosa upp i soffan med min underbara man. <3

6 reaktioner på “Söndagsmiddag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *