Sovmorgon

Godmorgon!

Det är omöjligt att förutspå hur nätterna kommer bli och hur länge man får sova på morgonen. Denna natten var lite småjobbigt eftersom Filip vaknade vid 12, men tack och lov så somnade han om med en gång igen och sov sen till 8. Riktigt lyxigt för mig för det kallar jag för sovmorgon! Allt efter kl 7 är toppen för mig och jag är tacksam om jag får sova så länge som så.

Tänk vad livet ändras och hur annorlunda man ser på allting efter att man får barn. Jag sitter här i min fina skinnfåtölj, dricker te och tänker tillbaka på hur det var innan Filip kom och hur det är nu när han är här..

Det är så annorlunda nu och det är jag glad över. Jag tänkte faktiskt att jag skulle sätta mig och skriva ner en lista på hur drastiskt mitt liv har ändrats på bara de sista åren sen jag träffade min man och vi får barn, så ska ni få se. 🙂

Nu måste jag äta frukost innan jag hungrar ihjäl! Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *