Min älskade diamant

Godmorgon!

Tack snälla för alla fina ord igår, det värmer och hjälper mig såklart att skaka av mig sånna dumheter till kommentarer som jag får ibland. Tack, tack, tack!

Igår när min man kom hem så hade han med sig en underbar överraskning – min förlovningsring!! Åååå så glad jag blev!

Jag råkade ju tappa diamanten för någon vecka sen och blev helt förtvivlad (ni kan läsa om det här om ni missat det)Det kändes inte alls kul och även fast det är materiella ting så svider det en aning ändå när man är så klumpig som jag är. Men min fina man tröstade mig och sa att vi fixar det och åkte med en gång och lämnade in ringen hos guldsmeden som skulle fixa ringen åt mig. Jag har seriöst känt mig rätt så naken utan den och varje gång jag sett på min hand så har det känts som att det är någonting som fattas. Men nu är min fina ring återförenad med mig och jag kunde inte varit gladare! Hihi 🙂

9 reaktioner på “Min älskade diamant”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *