Så jäkla glad!

Yaaay det är fredag, jag mår toppen och det är bara några få timmar kvar tills mina föräldrar kommer hit! Det ska bli så jäkla kul och jag längtar tills klockan har tickat fram några slag så att jag kan ta med mig Filip och köra iväg till flygplatsen.

Det känns så skönt att det är helg och att våren börjar krypa sig på. Jag har dammsugit, plockat i ordning, tvättat och fixat, så nu sitter jag bara här och väntar på att tiden ska gå medan Filip sover middag. Jag borde verkligen beställa en klipptid snarast, så jag ser lite på internet efter en frisör som jag kan tänka mig att gå till. Håret växer så det knakar så nu är det verkligen på tiden att jag får mig en redig avklippning. 🙂 Ni tycker säkert att jag är helt koko som tjatar och tjatar, men aldrig går och klipper mitt jäkla hår. Men det är inte så lätt som ni tror. Jag är själv på dagarna med Filip och det är väldigt svårt att hitta någon som kan passa honom medan jag går till frisören. Så enda dagarna som egentligen passar är på lördagar (alla butiker har stängt på söndagar, annars hade det passat också) och då brukar vi alltid ha massa annat planerat. Så mitt hår har därför blivit lidande. Men nu får jag väl helt enkelt bara ta mig tiden antar jag, för annars kommer det bli alldeles för slitet, och det fulaste som finns är långt, slitet hår.

Anyway, gud så jag babblar på om ingenting! Haha, det är faktiskt en egenskap som jag har. När jag nervös, superglad eller förväntansfull så pratar jag nonstop. Vet inte varför, men det är helt enkelt så jag beter mig! Ni skulle sett mig på första dejten med min man, haha, jag tror inte han sa så många ord under den kvällen för min mun gick tusan i mig i ett! 😉

Hoppas ni får en underbar helg allihopa! Kramkram

19 reaktioner på “Så jäkla glad!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *