Besök från utlandet

Godmorgon!

Igår kom, som sagt mina föräldrar hit på besök och ni kan ju bara gissa om det var kul att se dom! 🙂 Vi dukade upp lite räkor, krabbor och annat smått och gott som vi satt och pillade med, samtidigt som vi pratade om allt nytt som hänt i våra liv.

Filip var extra glad över att få träffa mormor och morfar igen. Även fast dom inte träffas så ofta så ser man på honom att han blir superlycklig och trivs så otroligt bra i deras sällskap.

Vid sjutiden så var det läggdags för lilleman och eftersom han hade lekt så mycket under dagen så somnade han, tack och lov, som en stock så att vi vuxna kunde fortsätta umgås i lugn och ro. Så då började jag hacka upp lite go frukt som jag tänkte bjuda på.

Alla var så mätta efter räkorna, så därför var det inte direkt aktuellt med någon bakelse till efterrätt. Men en fruktsallad med lite glass var det ingen som tacka nej till! 😉

Kvällen avslutades på topp och nu är vi vakna och redo för en ny dag tillsammans. Idag tänkte vi att vi skulle åka in till Oslo och hälsa på hos min bror och förhoppningsvis ta med honom och hans tjej ut till oss igen på middag sen på kvällen.

Jag älskar att umgås med min fina familj, början på helgen har varit toppen och jag är övertygad om att resten av helgen kommer bli superlyckad! 🙂

4 reaktioner på “Besök från utlandet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *