Morfar

Förutom sina föräldrar så har Filip en stor favorit och det är morfar! Det är så kul att se hur mycket dom två tycker om varandra och hade jag fått bestämma så hade jag velat ha min pappa (och mamma såklart!) här jämt. Tror dock inte min man hade uppskattat att ha sina svärföräldrar boende här dag och natt för resten av livet, hehe, så det kanske är lite tur att dom bor i Sverige ändå! Haha. Men sött är det att se, när Filip blir alldeles uppspelt och exalterad över att han har någon som orkar leka med honom redan innan första kaffekoppen på morgonen. Det är lyxigt det!

Filip har precis lagt, min mamma är ute och springer (ja hon är tokig och hurtig som tusan!), jag sitter och bloggar, min man och pappa håller på att skruva ihop en skänk som vi fick hemkörd hit igår. Så här är det fullt kör med andra ord. Jag tänkte att jag skulle duka upp lite lunch nu snart så att det står på bordet när mamma kommer hem från sin springtur.

Vi kommer inte åka in till Oslo idag för det är så jäklans dåligt väder, så min bror och hans tjej åker ut hit istället och så åker vi in till Oslo imorgon och lunchar när det ska vara sol. Toppenplanerat tycker jag!

Hoppas ni har en fin lördag fina ni! Kramis

 

 

4 reaktioner på “Morfar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *