Volvo v70 eller Ford Mondeo

Nu har mina föräldrar åkt iväg för att hämta min bror och hans tjej inne i stan, så då passar jag på att spana in bilar på internet. Jag berättade ju för ett tag sen att vi var på utkik efter ny bil nu när vi får en till familjemedlem. Våran Citroën C4 blir för liten och därför har vi varit på jakt efter en större bil med bra bagageutrymme. Vi har sett på alla möjliga märken, men har nu två starka favoriter som vi väljer mellan.

eller FORD MONDEO

Båda bilarna är stora, säkra och passar oss och våra behov perfekt, enda skillnaden är nog att Volvo v70 är ca 100.000NOK dyrare – men då är den ju rätt så mycket snyggare, har ”Volvo on call” och är känd för att vara en säker och stabil bil. Så trots att Volvon hamnar på saftiga 500.000 så lutar valet ändå starkt åt att det blir denna fina bil som vi tänker köpa till slut. Nu ska vi bara bestämma oss för den rätta bilen att ta med oss hem och jag sitter vid datorn och spanar hela tiden och överväger för och nackdelar med båda valen. Så vi får helt enkelt se hur det blir i slutändan. Riktigt spännande faktiskt!

7 reaktioner på “Volvo v70 eller Ford Mondeo”

 • Elida skriver:

  Volvo är en betydligt säkrare bil än en Ford, så jag tycker Volvon är ett bättre val än om den är dyrare 🙂

 • Johanna skriver:

  Volvon blir nog kanon! Ett tips är att avvakta lite, Volvo kommer nämligen sluta tillverka bland annat V70 så man kan nog räkna med att det kommer komma kampanjer på de sista som ska ut på marknaden! Vi är i samma sits som ni, har 1 pojke som blir 2 år i sommar samt ett syskon på väg till hösten. Vi håller också på och tittar på större bil och för oss lutar det åt V70 eller XC70

 • Nina M skriver:

  Volvo er best og tryggere 🙂

 • Ditte skriver:

  Kör på Volvon! Mer rejäl! Även om priset är högre så får man ju enhelt annan kvalité och säkerhet. Om ni nu inte tittat på BMW som ju har toppenbilar och snygga dessutom. Men tyvärr dyrare. Och en bil är ju bara en bil ,som sjunker i värde så fort man hämtat den från butiken.
  Lycka till och ta det ni verkligen vill ha. Ett näst bästa brukar inte bli bra.

 • Marina skriver:

  Vi har Ford Mondeo och jag älskar den. Vägrar använda vår andra bil, forden är perfekt för barnvagn och har massa utrymme! Dessutom är den så snygg! 🙂 Fast jag vet att maken har börjat titta på Volvon, men jag vill inte ge upp Forden!

 • Marie skriver:

  Vi har en Volvo V70 och vi är supernöjda! Så jag kan varmt rekommendera den!

 • littavkobling.blogg.no skriver:

  Ene bilen vår er Volvo XC60, vi er ekstremt fornøyd med den. Kjøpte den ny for ca fire år siden. V70 er nok en kjempe god bil også så er de veldig fine itillegg. Vi har hvit XC60 den er så lekker. Lykke til med bilkjøp;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *