Gårdagens

Godmorgon!

Vilken lyckad kväll det var igår! Jag och mamma bestämde oss för att stå för matlagningen under kvällen och började planera hur vi skulle göra för att få allt på plats.

Jag började med en ärtrisotto, medan mamma gjorde fisken och salladen. Vilket teamwork!

Det är så underbart att få umgås med sin mamma och båda två tycker att det är rätt så kul med matlagning och det blir ju extra roligt när man får laga maten tillsammans.

Min fina mamma. Jag har alltid varit så stolt över henne och vi har alltid haft en väldigt nära och tight relation till varandra. Jag har alltid kunnat prata med henne om allt, oavsett vad och hon har varit minst lika mycket som en bästa vän för mig som en mamma. Om jag ens blir hälften så fin mamma till mina barn som min har varit och är för mig så kommer jag vara riktigt stolt! Fina fina mamma, jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mig.

När maten var färdiglagad så kom min pappa till undsättning för att lägga upp det lite snyggt på tallrikarna.

Vi serverade ärtrisotto, torsk på två vis – lättsaltad och rökt, samt ugnsbakade tomater. Det blev riktigt gott vill jag lova.

Det var en riktigt lyckad kväll och vi hade många heta diskussioner och timmarna blev förgyllda med massor av skratt och glädje!

1 reaktion på “Gårdagens”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *