Grattis alla kvinnor

Idag är det ju, ta mig tusan, den internationella kvinnodagen! Grattis till alla kvinnor där ute på eran dag!

Jag hoppas att alla kvinnor där ute blir hyllade denna fina dag!! Det är vi verkligen värda allihopa, ge varandra en riktigt stor klapp på axeln och var stolt över den Du är! 🙂 Vi ska inte fira på något speciellt sätt, för i denna familjen känner jag mig hyllad varje dag av min fantastiska man. Kom och tänka på att vi inte har någon ”internationell mansdag”? Är inte det lite fel när det nu är så mycket snack om att det ska vara jämställt? Borde en dag som denna finnas för både männen och kvinnorna då?

I alla fall, nog om det. Vi ska precis åka in till Oslo nu och fika hos min bror och sen gå runt lite och kolla i centrum. Sen ikväll har jag planerat en sjudundrandes middag eftersom det blir sista kvällen som mina föräldrar är här, för imorgon åker dom nämligen tillbaka till Sverige igen.

Nä, nu tjatar dom på mig här så nu måste jag sluta! Hejsvej

 

7 reaktioner på “Grattis alla kvinnor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *